AL-BLAZER 2000 – Når det tunge arbejde skal gøres lettere

AL-BLAZER 2000 – Når det tunge arbejde skal gøres lettere

AL-BLAZER 2000 er professionel designet til at løfte kantsten og fliser og forbedrer således arbejdsmiljøet ved at tage de tunge løft, som normalvis ville slide på medarbejderne.

HENT ALLE FOTOS I HØJ OPLØSNING HER

For anlægsgartnere og entreprenører kan nedlægning og optagning af tunge fliser være en slidsom opgave. AL-BLAZER 2000 er professionel designet til at løfte kantsten og fliser inden for konstruktions- og byggebranchen.

Maskinen forbedrer arbejdsmiljøet ved at tage de tunge løft, som normalvis ville slide på medarbejdere. Herved minimerer vakuumløfteren risikoen for rygskader og bidrager samtidig til tidsbesparende arbejde.

Kvalitetsstemplet der går begge veje

Det Nordjyske entreprenørfirma Vennelyst er begyndt at anvende AL-BLAZER 2000. Vennelyst, der har over 60 års erfaring i branchen, udfører entreprenøropgaver for både erhverv og private.

Vennelyst er en moderne entreprenør-virksomhed, der råder over de nyeste maskiner, som faget kræver. Grundet gode referencer var AL-LIFT derfor et naturligt valg, da Vennelyst skulle opgradere maskinparken.

Entreprenørvirksomheden har 150 ansatte, der arbejder over hele landet, hvor de udfører alle tænkelige opgaver inden for entreprenørbranchen. For dem er ingen opgave for stor eller for lille, og alle opgaver bliver behandlet hurtigt, effektivt og professionelt.

Vennelyst er en moderne entreprenørvirksomhed, der råder over de nyeste maskiner, som faget kræver. Grundet gode referencer var AL-LIFT derfor et naturligt valg, da Vennelyst skulle opgradere maskinparken. Her fandt de løsningen med AL-BLAZER 2000, som er ideel til løftearbejde af tunge fliser, kantsten og betonelementer op til 200kg.

Sug, løft, placer – Så nemt er det.

AL-BLAZER 2000 er enkelt og hurtig montering på alle gaffelbaserede entreprenørmaskiner, hvor vakuumløfteren sikkert og præcist kan betjenes af én mand. Den store 90 m3 vakuumpumpe sikrer, at endog meget porøse fliser med åben cellestruktur kan håndteres.

Fleksibel knækarm sikrer en arbejdsradius på 360°, og med en rækkevidde der har diameteren 6000mm, kan vakuumløfteren dække et stort arbejdsområde. Sugekoppen kan skiftes på få minutter med 2 fingerskruer, hvor størrelsen af sugekopper kan varieres alt efter løfteopgave.

AL-BLAZER 2000 fås i flere udgaver, hvor den enten drives hydraulisk fra køretøjet eller med benzin- eller dieselmotor, som gør AL-BLAZER 2000 til en selvstændig enhed.

Specialister og stor knowhow

AL-LIFT har specialiseret sig i at udvikle vakuum løfte- og håndteringsudstyr til anlægsbyggeri og industrien. Sortimentet omfatter både en række standardprodukter men også specialfremstillede løsninger.

AL-BLAZER 2000 er enkelt og hurtig montering på alle gaffelbaserede entreprenørmaskiner, hvor vakuumløfteren sikkert og præcist kan betjenes af én mand. Den store 90 m3 vakuumpumpe sikrer, at endog meget porøse fliser med åben cellestruktur kan håndteres.

Allan Laursen stiftede i 1988 virksomheden AL-VAC i Lemvig. Her sad han som administrerende direktør indtil 2012, hvor han forlod posten, for derefter at starte AL-LIFT. Med over 30 års erfaring inden for produktionen af vakuumløftere, og stor opmærksomhed på generelle ændringer i markedet, er AL-LIFT således i dag en af Europas mest erfarende inden for området.

AL-LIFT samarbejder med store virksomheder i ind- og udland, hvor de er en aktiv medspiller i den teknologiske udvikling inden for håndteringsudstyr.

Desuden yder AL-LIFT montørservice ved opstilling samt vedligeholdelse af maskinerne, herunder årlige eftersyn og certificeringer.

Læs mere om AL-BLAZER 2000 HER

Mød AL-LIFT på Maskiner Under Broen 2020. Du finder os på stand 10,6