DGA-demo bliver en del af Maskiner under Broen


Et særligt messeområde er forbeholdt golfudstillerne. Det er især maskinudstillerne på DGA-demo, der har efterspurgt et samarbejde med Maskiner under Broen. De er typisk med begge steder, for de leverer både til golfsektoren og til have-, park- & vejsektoren, som står bag Maskiner under Broen.

– Vi har også haft dialog med de udstillere, der ikke har maskiner, men andre produkter til greenkeeperne, og der var været god forståelse for at arbejde sammen med brancheforeningen Maskinleverandørerne Park, Vej og Anlæg, som de hedder. Det er en omkostning for alle at deltage på messe, og kan vi bringe DGA-demo ind i en sammenhæng, hvor der i forvejen er mange relevante besøgende, er det til gavn for alle, siger DGA’s sekretariatschef Vibeke Jensen.

DGA-demo er de seneste år holdt på Odense Eventyr Golf, men er tidligere blevet afviklet forskellige steder. Tidligere blev demo-dagene hold hvert år, men i de senere år er de afviklet hvert andet år i de år, hvor der ikke bliver holdt Have & Landskab. Den samme rytme har Maskiner under Broen, som blev holdt første gang i 2016 med 65 udstillere og ca. 2.200 besøgende.

Ud over selve området med golfbanerelaterede udstillere har Maskinleverandørernes medlemmer allerede fordelt sig på området, og de udstillere, der plejer at være med på DGA-demo har placeret sig tæt ved selve golfarealet, så de både kan tiltrække de besøgende fra kommuner, anlægsgartnere, boligforeninger, kirkegårde og andre med primær interesse for maskiner og se greenkeeperne.

– Vi tror på en god synergi. Mange maskinudstillere har både maskiner til golfbaner og til de øvrige kundegrupper, og det gælder også for nogle af de øvrige udstillere, at de ikke alene har golfbaneudstyr, men også gerne vil i kontakt med andre kundegrupper inden for den grønne sektor, siger Vibeke Jensen.

DGA-demo plejer at have 22-30 udstillere, mens antallet af besøgende ikke er registreret.

– Maskiner under Broen tiltrækker i forvejen mange mennesker, og der er meget forskelligt at se. Derfor tror vi, at endnu flere af vore medlemmer vil komme. Og det har ingen betydning, at det ikke foregår på en golfbane. Vi glæder os til at se både vores maskinudstillere og de øvrige udstillere af specialudstyr, græsfrø, vandingsudstyr og andet til golfbaner, siger Vibeke Jensen.

Formanden for Maskiner under Broen, Niels Kirkegaard ser frem til samarbejdet, som kan gøre Maskiner under Broen mere attraktiv for flere besøgende.

– Vi glæder os over samarbejdet. Jo mere, vi kan centralisere messeaktiviteterne, jo bedre, og disse parter passer rigtig godt sammen. Med mange udstillere med produkter til golfbanerne kan vi tiltrække endnu flere besøgende med golfbaner som interesse, og det ser vi som udstillere naturligvis frem til, siger Niels Kirkegaard.

Udstillingsleder Erik Nissen ser også kun fordele ved at få DGA-demo knyttet til Maskiner under Broen.

– Vi har planlagt et særligt areal tæt ved vandet til golffolkene. Det betyder selvfølgelig, at der forhåbentlig kommer nogle udstillere, som ikke har maskiner på deres stande, men der vil alligevel være så mange maskiner på messen, at besøgende fra kommuner, anlægsgartnere, boligforeninger, kirkegårde og andre med primær interesse for maskiner alligevel får rigeligt med inspiration på Maskiner under Broen. Golfen er blot et supplement, men et godt og værdifuldt supplement, som vi ser meget frem til. Der er allerede solgt stande på det særlige golfareal, og der var rift blandt Maskinleverandørerne om stande i nærheden af golfarealet, så vi forventer høj kvalitet for greenkeeperne, fortæller Erik Nissen.

Maskiner under Broen holdes den 22.-23. august 2018 på det grønne areal på Fyns-siden af den nye Lillebæltsbro, og der er gratis adgang.

Yderligere oplysninger:

Udstillingsleder Erik Nissen, tlf. 6155 7095. Mail: erik@maskinerunderbroen.dk

Formand for messeudvalget Niels Kirkegaard, tlf. 2226 0160. Mail: nki@gmr.dk

Sekretariatsleder Vibeke Jensen, DGA, tlf.  7566 2800. Mail: dgf@greenkeeper.dk