HA Fog

Pressemeddelelse

HA Fog bliver helt

elektrisk under Broen

HA Fog har arbejdet med eldrevne køretøjer i mere end 10 år. På Maskiner under Broen er der fokus på elmaskinerne med Nimos redskabsbærer, Hilltip saltningsudstyr, en minilæsser og el-bilen Goupil

HA Fog har været med siden el-køretøjernes barndom, og der er opsamlet stor erfaring både med køretøjer og redskaber. HA Fog var det første firma til at introducere en knækstyret redskabsbærer på El – nemlig Nimos Posi-trac, som vises på Maskiner under Broen den 22.-23. august med en eldrevet græsklipper fra GMR Maskiner.

– Vi har også egen redskabsproduktion af el-redskaber, så hele firmaet har oparbejdet en betydelig ekspertise. Det gælder også vore servicefolk, og vi har været igennem alle børnesygdommene, fastslår Karsten Fog.

– Vi satser også meget på Hilltip saltspredere, som vi sælger mange af. De leveres udført i et kraftigt plastmateriale og drevet af el. Det betyder, at de kan anvendes på alle typer køretøjer lige fra en pickup til en traditionel traktor og naturligvis på forskellige el-køretøjer.

– Samtidig med, at det er en enkel spreder, er den forsynet med det gps-baserede spredesystem Htrac, som kunderne er meget glade for, og som giver en meget præcis og ensartet fordeling af saltet til gavn for både økonomi, miljø og sikkerhed, siger Karsten Fog.

Som en nyhed på Maskiner under Broen har HA Fog den lille eldrevne læssemaskine WorkyQuad med. Det er en læssemaskine og redskabsbærer, hvor føreren står op og kører maskinen med skridstyring. Fabrikken fremstiller diverse typer skovle, koste, klippere, pallegafler, hydrauliske hamre og bor. Desuden fremstiller HA Fog en lang række redskaber, som kan tilpasses WorkyQuad. Der findes en enkelt model til el-drift, mens resten er til benzin og diesel.

Også HA Fogs klassiker inden for el – nemlig elbilerne fra Goupil er med på Maskiner under Broen. De findes i en række forskellige udgaver som ladbil, kassevogn, med tiplad og udstyret som affaldsbil. HA Fog er i gang med at opbygge et landsdækkende forhandlernet for Goupil

Eltemaet på HA Fogs stand passer godt med messens program i øvrigt. Der bliver hver dag et miniseminar om Frederiksberg Kommunes erfaringer med elbiler.

Foruden køretøjer og redskaber på eldrift har HA Fog også firmaets traditionelle produkter med. Det er blandt andre Carraro traktor/redskabsbærer, Nibbi to-hjulstraktor, Kioti traktor, Grasshopper græsklipper  og Dairon græsudstyr til golfbaner samt flere andre, lige som der altid sniger sig et par smånyheder fra nye leverandører med på messe.

– Vi er glade for, at greenkeepernes demo-dage er slået sammen med Maskiner under Broen, så vi forhåbentlig også ser mange af vore golfkunder, siger Karsten Fog.

 

Billedtekster:

1):

Post-Trac fra Nimos er den første elektriske knækstyrede redskabsbærer i Danmark.

 

2):

Hilltip er ligesom i 2016 markant til stede med eldrevne saltspredere på HA Fogs stand på Maskiner under Broen den 22.-23. august.

 

3)

WorkyQuad er en fleksibel læssemaskine og redskabsbærer, hvor føreren står op og kører maskinen skridstyret. Den er ligesom flere andre produkter på HA Fogs stand elektrisk.

 

Yderligere oplysninger:

Direktør Karsten Fog, Henrik A. Fog, tlf. 4396 6611.