Hele verdens maskinekspertise samles på Maskiner under Broen i 2022

Én dag giver overblik over det globale sortiment

Hele verdens maskinekspertise samles på Maskiner under Broen i 2022

Der er langt fra Middelfart til Kina, USA, Japan, New Zealand, Italien og Sydkorea. Og så alligevel ikke. Maskiner, redskaber og ekspertviden fra mindst fire kontinenter og 25 lande står nemlig klar, når Maskiner under Broen slår portene op den 24. og 25. august 2022. Dermed er en imponerende del af verdens samlede maskinekspertise til stede på sommerens grønne maskinmesse, hvor landets kommuner, entreprenører, anlægsgartnere, greenkeepere, groundsmen, kirkegårdsansatte og andre grønne fagfolk altså kan få det globale overblik på maskinområdet blot ved at tage til Middelfart.

Kom og oplev maskiner, redskaber og løsninger fra mindst 25 lande, når Maskiner under Broen samler hele verdens maskinekspertise i Middelfart den 24. til 25. august 2022.

Brancheforeningen Maskinleverandørerne arrangerer Maskiner under Broen, og her kommer det faktisk lidt bag på branchedirektør Klaus Nissen, at maskiner, redskaber og løsninger fra så mange lande vil være repræsenteret på udstillingen til august.

”Vi har været klar over, at landets maskinleverandører har haft et globalt udsyn i årtier, men at der er tale om så mange lande, er alligevel en positiv overraskelse. Jeg synes virkelig, at det viser den bredde, som Maskiner under Broen har. Og når kunderne kan undersøge hele verdens sortiment ét sted, sparer det dem for både fejlkøb og tidsspild,” pointerer Klaus Nissen.

Internettet slår ikke den virkelige vare

Hos maskinproducenten Timan A/S mener medejer Birger Pedersen, at det er et vink med en vognstang, om at en maskinudstilling er meget mere end bare en samling lokale maskiner på en mark.

”Som gæst på en maskinmesse i Danmark tænker mange nok ikke over, hvor stort et verdensomspændende netværk af viden og produkter, man faktisk har foran sig,” siger Birger Pedersen, der også er medlem af Maskinleverandørernes sektion for Park, Vej & Anlæg, og fortsætter: ”Det kan man selvfølgelig også sige om internettet, og det er da fint nok til at søge tekniske data. Men du finder ikke ud af, hvordan maskinen rent faktisk føles og er at arbejde med, eller hvordan det er at sidde i den fem timer i træk. Det er ganske enkelt næsten umuligt at sammenligne maskiner alene ud fra tal på en hjemmeside.”

Det er netop grunden til, at Maskinleverandørerne i år har givet udstillerne mulighed for at tænde maskinerne og lave demonstrationer på standene, så folk virkelig kan få føling med grejet, fortæller Klaus Nissen.

”Trods mange forsøg de sidste to år er virtuelle messer og maskinudstillinger over nettet overhovedet ikke slået igennem, og det skyldes to ting: Der mangler den klassiske messe-oplevelse med at sparke dæk og ”touch and feel”, som betyder, at du opdager forskellene på ellers sammenlignelige maskiner. Men en fysisk messe giver også den sociale kontakt, den konstante udveksling af viden og den personlige tillidsopbygning, der sker mellem kunde og forhandler. Og den får du ikke på nettet,” understreger Klaus Nissen.

FAKTA: Maskiner under Broen – 24. til 25. august 2022

Maskiner under Broen er arrangeret af Maskinleverandørernes sektion 2 – Vej, Park & Anlæg og har været afholdt i 2016 og 2018. På grund af Coronasituationen blev messen i 2020 aflyst.

Udstillingen afholdes på arealerne under den nye Lillebæltsbro, er gratis for fagfolk og er åben fra kl. 09:00 til 16:00 både onsdag den 24. august og torsdag den 25. august.