Horsens Lift er første danske importør af Zoomlion

Oplev de nye, eldrevne sakselifte og elbomlifte på MUB2022

Horsens Lift er første danske importør af Zoomlion

“Liftbranchen har gennem de seneste år taget den grønne tankegang til sig, og vi har derfor oplevet en stor efterspørgsel på mere miljøvenlige modeller. Derfor har vi også store forventninger til Zoomlions eldrevne lifte, da de som de eneste i Danmark kan levere et fuldt litiumprogram,” siger ejer af Horsens Lift, Esben Vernholt Jensen. OBS – hent flere billeder i høj opløsning via linket i bunden af artiklen.

Horsens Lift er fra januar første danske importør af kvalitetslifte fra Zoomlion. Med det kinesiske mærke i stalden imødekommer liftspecialisterne et ønske i markedet efter eldrevne elbom- og sakselifte med litiumbatterier.

Liftspecialisterne Horsens Lift bliver den første importør af Zoomlion-lifte til det danske marked. Det står klart, efter aftalen mellem Horsens Lift og den kinesiske producent nu er på plads.

Tilføjelsen af de spritnye lifte fra Zoomlion til sortimentet glæder ejer af Horsens Lift, Esben Vernholt Jensen.

– Vi har tidligere været meget glade for andre kinesiskproducerede lifte, og vi har gennem længere tid haft et godt øje til Zoomlion. Så da de for nylig begyndte produktionen af litiumdrevne sakselifte, valgte vi at rykke på interessen, fortæller Esben Vernholt Jensen, som forud for indgåelsen af aftalen har testet liftene af i Danmark. Han tilføjer:

– Zoomlion er verdens femtestørste liftproducent, og de er kæmpestore i Kina og Asien. Men først nu er de begyndt at rykke på det europæiske marked. Vi er derfor meget glade for, at Zoomlion har valgt os som den første distributør af deres lifte i Danmark.

Der var heller ikke den store betænkningstid hos Zoomlion, da valget faldt på Horsens Lift.

– Horsens Lift har den erfaring og de kompetencer, vi søger hos vores europæiske distributører, og vi har stor tillid til, at de er de rette til at udbrede kendskabet til Zoomlion i Danmark. Vi glæder os til at introducere vores store sortiment af lifte til ethvert formål til de danske forbrugere, udtaler Ray Zhang, salgsmanager i Zoomlion.

Stor efterspørgsel på grønne alternativer

De nye lifte ankom til Horsens Lifts lager i Middelfart i januar og omfatter i første omgang 7 forskellige eldrevne sakselifte og elbomlifte i arbejdshøjden 6-16 meter.

– Liftbranchen har gennem de seneste år taget den grønne tankegang til sig, og vi har derfor oplevet en stor efterspørgsel på mere miljøvenlige modeller. Derfor har vi også store forventninger til Zoomlions eldrevne lifte, da de som de eneste i Danmark kan levere et fuldt litiumprogram, siger Esben Vernholt Jensen.

Litiumbatterierne betyder ifølge Esben Vernholt Jensen, at liftene kan oplades hurtigere end andre tilsvarende mærker, på kun to timer, og at de samtidig kan holde strøm i længere tid, hvilket giver et minde strømforbrug og længere holdbarhed på sigt. Samtidig har batterierne fem års garanti, mens selve liften som standard har to års garanti ved køb.

– Med Zoomlion får man en bundsolid, kompakt og pålidelig kvalitetslift til en meget konkurrencedygtig pris, der kan tåle hårdt arbejde i det slidsomme og fugtige danske klima. Jeg kan ikke forestille mig andet, end at vores tilføjelser til vognparken vil blive taget godt imod af vores kunder, siger Esben Vernholt Jensen.

Den samlede produktportefølje i Danmark forventes at blive på over 25 modeller i et fuldt produktprogram op til en arbejdshøjde på 64 meter, som udover sakseliftene med tiden også kommer til at omfatte blandt andet kraner og landbrugsmaskiner.

Hent fotos i høj opløsning HER.