Maskiner under Broen tænder op for motorerne

Live-demo af maskiner på MuB 2022!

Maskiner under Broen tænder op for motorerne

Når Maskiner under Broen slår portene op den 24. og 25. august 2022, vil gæsterne blive mødt af langt mere liv og masser af muligheder for at prøve de mange maskinnyheder. Maskiner under Broen har nemlig besluttet at tillade udstillerne at have live-demonstration af maskiner på standene. Dermed må fagfolkene ikke blot nøjes med at se på alt det nyeste grej – de kan rent faktisk prøve at sidde i kabinen og selv afprøve de forskellige funktioner og nye muligheder. Og det kommer til at blive et stort trækplaster, mener formand for Maskiner under Broens messeudvalg, Birger Pedersen.

Der bliver sandsynligvis endnu flere udstillere til MuB 2022 end på dette luftfoto fra sidste udstilling i 2018. Standsalget og interessen er i hvert fald i top allerede nu. (KLIK FOR AT HENTE FOTO I HØJ OPLØSNING)

”Mange gæster ved allerede, når de ankommer, hvilken maskine de er interesserede i. Men markedet er jo stort, og så er det en enorm fordel at kunne kvalificere sit indkøb ved at hoppe op og få en fornemmelse for, hvordan maskinen er som reelt arbejdsredskab og ikke bare et fint billede i en brochure,” pointerer Birger Pedersen, der også er direktør i Timan A/S.

Han understreger, at det er op til den enkelte udstiller, om man vil afsætte en del af standen til demoareal, men interessen har været stor, og da udstillerne selv har præsenteret forslaget, regner messeudvalgsformanden med, at en stor del af udstillerne vil benytte sig af muligheden.

Kom og mærk forskel

En af de udstillere, som ser frem til at lade kunderne prøve kræfter med tændte maskiner, er sælger hos TBS Maskinpower og Valtec, Martin Falk Geiser.

”Der findes mange tilsvarende maskiner på markedet, og så er det godt at kunne vise kunden forskellene, for det kan være svært at se forskel på papiret. Samtidig giver det jo bare noget liv på en messe, at der er masser af live demonstrationer, så den mulighed hilser vi velkommen,” fortæller Martin Falk Geiser, som kommer med næsten hele sortimentet fra små kroghejsevogne og smalsporstraktorer til cykelstier til de store entreprenørvogne. Derfor håber han på at se mange kommunefolk, anlægsgartnere og entreprenører i Middelfart til august, hvor TBS Maskinpower og Valtec får deres debut som udstiller på Maskiner under Broen.

Rekordopbakning fra start

Til standfordelingsmødet hos Maskinleverandørernes medlemmer var opbakningen til næste års Maskiner under Broen stor, og der blev både solgt flere stande og et større antal kvadratmetre end på samme tidspunkt før de to foregående udstillinger i 2016 og 2018.

Maskinleverandørernes medlemmer har traditionen tro fået chancen for at købe stande til Maskiner under Broen som de første, og her har interessen fra både nye og tidligere udstillere været til at tage og føle på, lyder det fra udstillingsleder Erik Nissen.

”Folk glæder sig simpelthen til at komme ud og mødes igen. Og samtidig er Maskiner under Broen jo den eneste større maskinmesse for have/parksegmentet i Danmark i 2022, så det øger også interessen. På nuværende tidspunkt har vi solgt over 30 stande og 13.000 m2-standareal, og begge dele er mere end til de to foregående udstillinger på samme tidspunkt. Det tegner altså lyst for, at vi til sommer kan præsentere hele paletten af, hvad markedet for grønne maskiner og redskaber kan byde på,” siger Erik Nissen.

Gæsterne kan også se frem til en række konkrete og fagligt relevante miniseminarer, og det er allerede besluttet, at Danish Greenkeeper Association igen i 2022 afholder DGA Demo-dage sammen med Maskiner under Broen den 24.-25. august, hvor hele golfsektoren altså med fordel kan lægge vejen forbi.

Erik Nissen er derfor overbevist om, at kombinationen af masser af aktivitet på messen, en rivende maskinudvikling og et par år, hvor messeaktiviteten har været sat på vågeblus, vil betyde flere gæster end ved de to foregående udstillinger.

Om Maskiner under Broen 2022

Maskiner under Broen er arrangeret af Maskinleverandørernes sektion 2 – Vej, Park & Anlæg og har været afholdt i 2016 og 2018. På grund af Coronasituationen blev messen i 2020 aflyst, men er altså på banen igen, mere ambitiøs end nogensinde.

Udstillingen afholdes på arealerne under den nye Lillebæltsbro, er gratis for fagfolk og er åben fra kl. 9 til 16:00 både onsdag den 24. august og torsdag den 25. august.