Nye udstillere strømmer til Maskiner under Broen 2020

Blandt de mange nye udstillere, som har meldt sig under fanerne til Maskiner under Broen 2020, er Aqua-Clean, som bl.a. vil præsentere det pesticidfri ukrudtsbekæmpelsessystem Green-Heat.

Nye udstillere strømmer til Maskiner under Broen 2020

Antallet af udstillere på Maskiner under Broen eksploderede fra 68 ved første udstilling i 2016 til hele 108 i 2018, og alt tyder på, at fremgangen fortsætter til næste udgave af den store maskinudstilling i Middelfart den 26. og 27. august 2020. Allerede nu har 66 vidt forskellige producenter og leverandører til maskinbranchen nemlig købt en stand, hvilket er flere end på samme tidspunkt før sidste udstilling. Og samtidig er mere end 12 % af standene købt af firmaer, som ikke har udstillet på Maskiner under Broen før.

Det er dog en ganske naturlig udvikling, påpeger Niels Kirkegaard, formand for Maskinleverandørerne – Park, Vej & Anlæg, der står bag udstillingen.

”Det er selvfølgelig meget glædeligt, at opbakningen er stor og stigende, men det er også helt naturligt. Det tager altså noget tid at få kørt en stor, professionel udstilling op i gear, men nu har alle dele af branchen efterhånden indset, at placeringen og logistikken omkring udstillingen er noget nær perfekt, og de har også fået klarhed over hvilke segmenter, der besøger udstillingen. Det er jo blandt andet kommuner, kirkegårde og boligselskaber, og de nyder jo også godt af, at vi nu får endnu mere at vise frem på hylderne,” lyder det fra Niels Kirkegaard.

Miljøvenlig ukrudtsbekæmpelse

En af de nye udstillere, som ikke kunne holde sig fra Maskiner under Broen længere, er Tom Pedersen, indehaver af firmaet Aqua-Cleaner.

BPK Maskiner fra Klarup har tænkt sig at præsentere maskiner til pesticidfri ukrudtsbekæmpelse men også det støjsvage vintermateriel fra Arctic Machine.

”Nu var jeg forbi i 2018, og det er simpelthen en god udstilling. Der kommer ganske enkelt de professionelle brugere, som har en interesse i produkterne,” fortæller Tom Pedersen, som især ser frem til at vise det enkle og driftssikre Green Heat-anlæg frem, der både kan bruges til effektiv, pesticidfri ukrudtsbekæmpelse men desuden fungerer fint til almindelig vanding i byens parker, pladser og grønne anlæg.

Også BPK Maskiner er debutant på Maskiner under Broen, og her fortæller indehaver Bruno Pallesen, at det bl.a. bliver det støjsvage vintermateriel fra Arctic Machine og diverse maskinløsninger til pesticidfri ukrudtsbekæmpelse, man vil kunne opleve på BPK’s stand.

”Disse produkter er jo helt oplagte til de folk, som besøger Maskiner under Broen. Og det er også grunden til at jeg har valgt at udstille denne gang. Der er jo ingen grund til at jagte 100 kunder, når jeg kan møde dem alle ét sted,” pointerer Bruno Pallesen.

AdBlue omdanner NOx fra dieselkøretøjers udstødningsgas til uskadeligt kvælstof og vanddamp og reducerer NOx-emissionerne betydeligt. Desværre risikerer AdBlue at krystallisere i motoren. Det vil TOTAL Denmark forhindre med firmaets nye patenterede produkt Clearnox, som kan opleves ved Maskiner under Broen 2020.

TOTAL med AdBlue-erstatning                        

I en helt anden kategori af nye udstillere finder man TOTAL Denmark. Her står de især klar til at præsentere det nye patenterede produkt Clearnox, der kan erstatte tilsætningsstoffet AdBlue. AdBlue er en væske, som omdanner NOx fra dieselkøretøjers udstødningsgas til uskadeligt kvælstof og vanddamp og dermed reducerer NOx-emissionerne betydeligt. Desværre risikerer AdBlue at krystallisere i motoren, og det betyder i værste fald unødvendige driftstop. Hos TOTAL Denmark ser distriktschef Kristian Neldeberg Nielsen derfor frem til at vise den samlede danske maskinbranche, hvad man har at byde på.

”Det er ikke så tit, vi er ude og promovere os selv direkte på denne måde. Typisk foregår det via vores grossister, men vi har valgt at deltage på Maskiner under Broen til sommer, fordi vi har nogle nye produkter, som er ret interessante, især for det segment, som besøger udstillingen. Samtidigt ser vi et stort vækstpotentiale, da vi har fuldt produktsortiment til bl.a. entreprenørmaskiner. Og så ligger Middelfart jo også dejligt centralt,” lyder det fra Kristian Neldeberg Nielsen, som lover, at man vil præsentere det meste af sortimentet af smøremidler og specialvæsker, bl.a. også de biologisk nedbrydelige hydraulikolier, der er stor efterspørgsel på i landets kommuner.

Maskiner under Broen er en grøn maskinmesse, der er gratis at besøge og bliver afholdt i Lillebæltbroens skygge i Middelfart onsdag den 26. og torsdag den 27. august 2020. Bestil stand HER og følg udstillingen på facebook og LinkedIn.

Hent flere fotos til denne pressemeddelelse HER eller hent luftfotos fra MuB 2018 HER.