Pon -Equipment

Cat maskiner og redskaber til mange opgaver og formål udstilles på Maskiner Under Broen

Med det rette udstyr findes der et utal af anvendelsesmuligheder for maskiner til den grønne sektor.  Og det er netop det tema, Pon Equipment bygger deres stand op omkring på messen Maskiner under Broen, den 22. – 23. august i Fredericia.

– Vi udstiller et udpluk af det udstyr, som gør, at vores maskiner kan anvendes til mange forskellige opgaver og formål. Hvis du fx monterer en Cat Mulcher (grenknuser) på en Cat minilæsser, kan du fjerne alle mindre træer og buske. Du kan etablere skråninger og hældninger med Cats Box Blade, som kan udstyres med 2D eller 3D styring. Jorden kan bearbejdes og gøres klar til såning med en Cat Power Box Rake, og skal der bores huller til stolper, findes der også et jordbor til maskinen, siger produktspecialist Poul Erik Mortensen, Pon Equipment.

På standen kan du kigge nærmere på Caterpillars populære maskiner til den grønne sektor og få en god maskinsnak med sælgerne. Du kan også møde vores servicekonsulenter, som kan fortælle om alle de forskellige former, der er for serviceaftaler og servicemuligheder.

– Vi har tre maskiner med på messen. Det er en 906M læssemaskine, en 301.7D minigraver og en 279D kompakt læssemaskine. Både på disse tre maskiner og vores populære 303.5 og 305.5 gravemaskiner kører vi en nul% finansieringskampagne på. Så kom ind på vores stand og hør nærmere om disse maskiner og gør en god handel på en maskine, som passer perfekt til opgaver i den grønne branche, siger salgskonsulent Kasper Elvekjær, Pon Equipment.

Salgskonsulent Kasper Elvekjær foran den Cat 906M, der udstilles på Maskiner under Broen.