GreenTec

Cutting edge technology

Stand
1,7
Branche
Græsudstyr,Pleje af grønne områder,Skovudstyr,Værktøj & tilbehør,Vinter vedligehold
Hjemmeside
greentec.eu

GreenTec

GreenTec A/S er et dansk firma som er specialist i maskiner til landskabspleje. Siden 1979, har GreenTec udviklet et omfattende program af maskiner, der hovedsageligt anvendes til græsslåning, hækklipning eller træbeskæring.

Vores målgrupper består af landmænd, entreprenører, anlægsgartnere og det kommunale segment. Gennem vores forhandlernetværk leverer vi maskiner til hele verden.

Scorpion 630 PLUS

Vores Scorpion 630 PLUS er en professionel armklipper, der anvendes af kommuner, landbrugsentreprenører, skovarbejdere og anlægsgartnere. Et stort udvalg af redskaber kan monteres på Scorpion armklipperen til vedligeholdelse af vejrabatter, hække og træer. Dette gør Scorpion 630 PLUS til et populært valg hele året rundt.

HXF 3302

Udvid dit køretøjs vandrette rækkevidde med vores Redskabsramme HXF 3302 og reducer tiden du bruger på landskabspleje.

Vores Redskabsramme HXF 3302 er den største model i serien og er hovedsageligt monteret på teleskoplæssere, store frontlæssere og gravemaskiner. Et omfattende udvalg af redskaber til hækklipning og træbeskæring kan hurtigt fastgøres eller afmonteres på rammen.

RM 232

Vores Hegnssnitter RM 232 anvendes af professionelle brugere, såsom kommuner, landmænd og entreprenører. Maskinen er kendetegnet ved en stor arbejdsbredde og høj fremkørselshastighed, der giver en kæmpe kapacitet. Grene bliver klippet og findelt i én arbejdsgang, så der kun efterlades flis i bunden af hegnet.

LRS 2002

Vores Grensav LRS 2002 anvendes ofte til at beskære levende hegn ved marker for at vedligeholde effekten af læbæltet, så afgrøderne er beskyttet mod de skader, som stærk vind og erosion forårsager. Saven er også velegnet til at vedligeholde skovområder hvor grene rækker ind over stien eller vejen.