Kubota

Stand
3,12

Kubota

Kubota´s professionelle redskabsprogram er bredt og produceret på Kverneland Group´s fabrikker i Europa. Med til Markdemo bringer vi et udvalg af dybdeharver, diskharver, såbedsharver, plove, samt gødningsspredere til pæcisionsjordbrug, som fremvises efter Kubota traktorer fra M-serierne.

Danmarkspremiere på de nye Kubota plove

Danmarkspremiere på de nye Kubota plove. Kom og oplev den nye Kubota RM6005V i en 5 furet udgave med med hydraulisk landhjul. Hvis det ønskes så er der også mulighed for Packomat -integreret jordpakker. De nye plove fås fra 3-7 fure i liften, samt fra 6-8 fure som halvbugseret.

Kubota CD diskharver med eller uden fråsåapperat. Fra 2 til 7m diskharver med eller uden fråsåapperat, alle med individuelt ophængte tallerkner, så iskæringen er helt i top.

Kubota CU dybdeharver med arbejdsdybder ned til 35cm og et bredt udvalg af efterbearbejdning. Vælg eksempelvis mellem pakkervalser eller strigler som afslutning på harvningen. Frøsåapperat er selvfølgelig også en mulighed.

Kubota GEOSPREAD har præcision i højsædet. Hvad enten den gælder sektionskontrol eller tildeling efter markkort, så er GEOSPREAD forberedt til fremtiden. GEOSPREAD modeller er tilgængelige fra 1100 liter op til 3900 liter, og udstyrs niveauet spænder bredt.