Kverneland

When Farming Means Business

Stand
2,12
Hjemmeside
dk.kverneland.com

Kverneland

Kverneland - så meget mere end plove !
Kom og oplev, hvordan vi fra Kverneland Group Danmark, kan hjælpe dig med at udnytte de utallige elektroniske muligheder med præcisionsteknologi i førersædet. Vi har flere forskellige maskiner med. Både til plantepleje og jordbearbejdning.

Kvernelands iXtrack T sprøjteserier, gør det nemt og enkelt at arbejde med spotsprøjning. Kverneland er markedets førende leverandør indenfor sprøjteteknologi, og med program fra 3.000 til 8.000 liter, dækker programmet de fleste landnmænds behov.

Kverneland E-drill MAxi Plus såmaskiner dækker de danske behov. Kvernelands såmaskiner er bygget til at dække de danske behov, dette ses ved at der på vores løsninger er mulighed for præcis placering af: KORN, GØDNING & FRØ Dernæst er de std. med gradueret udsåning og sektionsafluk.

Kverneland EXacta TL Geospread er nanvnet på vores unikke gødningsspredere, der med markedets bedste spredeteknik, udnytter vores centerflow princip, til præcis spredning i kiler, samt gradueret spredeteknik med Multirate individuel tildeling i hver side.

Kvernelands Jordbearbejdningsprogram er bredt, og med lanceringen af de bugserede Enduro Pro harver er programmet fuldent. Enduroharverne er kendetegnet ved markedets kraftigste udløsersytem, ekstrem jordsøgning samt dybderegulering under kørsel