MidtVest Maskiner – Farmet i Danmark

- den effektive teknologi og komplette service

Stand
1,11
Hjemmeside
MidtVest-Maskiner.dk

MidtVest Maskiner – Farmet i Danmark

MidtVest Maskiner har fornøjelsen af at kunne præsentere Farmet jordbearbejdnings- og såmaskiner for de danske brugere!
Farmet tilbyder en bred vifte af harver til både såbedsklargøring i pløjet jord, topkultivering med tænder eller disc, samt dybdeløsning ved pløjefri dyrkning.
Indenfor såudstyr er Falcon Pro en universal såmaskine, der kan opbygges og udstyres efter ønsker og behov, uanset om man sår i pløjet jord eller ubearbejdet jord

Link: www.farmet.cz

Falcon 6 Pro Fert+ såsæt udstyret med Striptill tandsektion med gødningsplacering på 25 cm tandafstand og løsning ned til 25 cm. Efter offset pakkerhjulene er såsektion udstyret med 12,5 cm afstand og mulighed for at så 2 forskellige afgrøder (fx korn og udlæg) med hver andet såskær ved hjælp af den opdelte såsædstank. Desuden kan såsektion flyttes sidevejs, så hver anden såtud kører oven i hvor gødningstanden har kørt, hvilket giver mulighed for at så raps på 25 cm afstand med forudgående dybdeløsning. Vi medbringer desuden også en discsektion med gødningplacering, som kan monteres i stedet for tandsektionen. Kom og oplev markedets mest universale såmaskine!

Softer 6 PS bugseret discharve. Udstyret med 510 mm disc for bedre opblanding af materialerne, dobbelt u-profil valse for god pakning og en stabil dybdestyring. Maskinen har hydraulisk dybdestyring, samt støttehjul foran, så der hele tiden er styr på arbejdsdybden. Desuden er den udstyret med Microdrill såudstyr til efterafgrøder mm., med kørselsafhængig dosering og automatisk start/stop. Softer PS fåes fra 4,5 til 12,5 m arbejdsbredde og med forskellige pakkevalser.

Triolent 380 NS dybdeharve med tænder i 3 rækker. Maskinen løsner ned til 35 cm, med en tandafstand på 29 cm. Maskinen er udstyret med Farmet's unikke fjederstålvalse som egner sig til alle jordtyper. Maskinen er til demonstrationen udstyret med 75 mm spidser, men kan også udstyres med 40 mm spidser eller vingeskær til bearbejdning ned til 20 cm. Triolent fåes som liftophængt fra 3 til 4,7 m og som bugseret fra 4 til 8 m og kan udstyret med forskellige valser.

Softer 6 NS liftophængt discharve udstyret med 560 mm disc og dobbeltpakker. Maskinen er desuden udstyret med Microdrill så udstyr, som via signal fra traktoren er kørselsafhængig og tænder/slukker når liften sænker/hæver. En simpel maskine til etablering af efterafgrøder! Softer NS fåes fra 3 til 6 meter og kan udstyres med forskellige pakkervalser og hydraulisk dybderegulering.