Horsch – WekoAgro Machinery

TOGETHER FOR A HEALTHY AGRICULTURE

Stand
4,7
Hjemmeside
wekoagro.dk

Horsch – WekoAgro Machinery

Horsch tilbyder et af markedets absolut bredeste programmer indenfor jordbearbejdning og såning samt plantebeskyttelse. Med arbejdsbredder fra 3 til 12 meter er der harver og såmaskiner, der passer til alle bedriftsstørrelser og maskinstationer. Horsch Leeb teknik til plantebeskyttelse byder på trailer- og selvkørende sprøjter med tankstørrelser fra 4000 til 12000 liter og bombredder fra 24 til 45 meter.
Kom frisk til Dansk Markdemo den 13. og 14. juni og oplev teknikken i arbejde.

Link: www.horsch.com/home

Horsch Leeb teknik til plantebeskyttelse byder på trailer- og selvkørende sprøjter med tankstørrelser fra 4.000 til 12.000 liter og bombredder fra 24 til 45 meter.

Focus TD strip-till konceptet er afgrødeetablering med alt i èn enkelt kompromisløs overkørsel. Focus TD fås i 4 og 6 meters arbejdsbredde.

Joker discharver i arbejdsbredder fra 3 til 12 m er trumfkortet når det gælder overfladiske harvninger med stor kapacitet. Alle Joker harver kan monteres med Horsch MiniDrill frøudstyr for etablering af efterafgrøder.

Terrano tandharver i arbejdsbredder fra 3 til 12 meter er universelle i brugen. En Terrano kan klare øverlige harvningerm samt arbejde i dybden i normal pløjedybde. Alle kan monteres med Horsch MiniDrill frøudstyr for etablering af efterafgrøder og raps.