Vi er helt elektriske til Maskiner under Broen

Sønderup Maskinhandel A/S klar med flere elektriske nyheder

Vi er helt elektriske til Maskiner under Broen

Dennis Risgaard og Ole Hosbond ved nyhederne: Den elektrisk skråningsklipper EROT samt elektrisk varmvandsanlæg X-WEED

“Vi kan nærmest ikke vente med at komme på Maskiner under Broen,” udtaler Ole Hosbond, indehaver af Sønderup Maskinhandel A/S, og fortsætter: “For vi har SÅ mange spændende elektriske nyheder med. Vi har simpelthen bestemt os for at dedikere et område på vores stand til de elektriske maskiner, da vi har en række nyheder og det gør det nemmere for de besøgende at orientere sig om, hvad vi kan byde på i den elektriske ”buffet”.”

Buffeten kommer til at bestå af en lang række ”retter” der alle kan løse opgaver med vedligeholdelse af udendørs arealer. Vi har skråningsklipper, redskabsbærer, minilæssere og varmvandsanlæg. Så alt i alt en god og varieret buffet. Vi præsenterer på udstillinger for første gang i Danmark elektrisk skråningsklipper E-ROT og elektrisk redskabsbærer FORT MPM.

“Vi har haft stor succes med FORT MPM redskabsbærer i Danmark og er derfor så tilfredse med at den nu kommer som elektrisk,” udtaler Ole Hosbond. FORT MPM er kendt for sin fantastiske sugeevne og styrke samt den store komfort i kabinen. Begge dele gør sig selvfølgelig også gældende i den nye elektriske model.

De nærmest selvklæbende skråningsklippere X-ROT og X-FLAIL har siden de blev introduceret af os været et fantastisk supplement til vores program, så at programmet nu har fået en elektrisk model gør at vi også kan opfylde dette ønske fra vores kunder.

Begge ovenstående modeller er helt friske og bliver præsenteret for første gang på udstilling på Maskiner Under Broen den 24. og 25. August. Faktisk kommer den elektriske FORT MPM til at være så frisk, at den ikke er på billedet, Den er nemlig ikke landet i Sønderup endnu.

I firmaets afdeling for elektriske maskiner vil der selvfølgelig være flere maskiner at se, da de i løbet af det sidste år har fået adskillige elektrisk drevne maskiner. Så der vil være Cast minilæsserne 800 ECO og SSQ ECOQUAD. X-WEED varmvandsanlæg på Fort El undervogn.

Kontakt:

Ole Hosbond 40365566, oh@fbdk.dk